Contact informatie

Voor al uw vragen kunt u ons het beste bellen of een e-mail sturen!

icon_widget_image Maandag-Vrijdag 09:00 - 18:00 Zaterdag: 10:00 to 14:00 icon_widget_image KVK 83820981 icon_widget_image +31 6 38737625 icon_widget_image info@kozanklussenbedrijf.nl
klussenbedrijf beste kwaliteit
  /  Timmerman

Timmerman

Op zoek naar een timmerman voor uw keuken, badkamer of toilet? Onze timmermannen leveren wij ook kwalitatief hoogwaardig timmerwerk.

Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken, trends en ontwikkelingen om zo de perfecte eigen sfeer voor u te creëren.

Met vakbekwame timmermannen en jarenlange ervaring kunnen wij elk soort timmer werkzaamheden aan. Of het nu gaat om het betegelen van uw badkamer, het betegelen van de toilet of het betegelen van uw keuken.

We werken met uiterste precisie en leggen de tegels dan ook precies en secuur. Voor zowel grote projecten als particulier werken wij als tegelzetbedrijf.

Vraag bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan voor al uw tegelwerk.

timmerman
timmermannen

Wat doet een timmerman?

Een timmerman werkt voornamelijk met zijn handen en met machines waarbij je bouwwerken construeert, monteert of repareert. Vaak gaat het om houten constructies als kozijnen, ramen, deuren, vloeren en dakconstructies. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken onder leiding van een opdrachtgever. Je voert regelmatig werkzaamheden uit dat een voorbereiding is voor een schilder of metselaar. Binnen het vak timmerman zijn er verschillende functies. Zo kun je een allround timmerman zijn, maar ook kun je jezelf specialiseren als bijvoorbeeld een meubelmaker, houtbewerker of betontimmerman.

All Round Timmermannen

Een allround timmerman is verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden op bouwprojecten. Projecten kunnen zowel plaatsvinden in de (particuliere) woningbouw als in de utiliteit. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van kozijnen, deuren, wanden, dakramen en kapconstructies.

Ook het plaatsen van balklagen en het stellen van profielen en kozijnen zijn onderdelen van het werk. Daarnaast is een allround timmerman bekend met het uitzetten van een gebouw of bouwwerk, het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden, het maken van dak, scheidingswanden en plafonds, het uitvoeren van herstelwerkzaamheden en het verrichten van eenvoudig machinaal timmerwerk.

Ook het (de)monteren van eenvoudige steigerconstructies en het stellen en monteren van prefab elementen en betonbekistingen kan tot de werkzaamheden behoren. Het profiel van onze vakervaren timmermannen:

timmerwerkzaamheden

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 
Chat openen