Contact informatie

Voor al uw vragen kunt u ons het beste bellen of een e-mail sturen!

icon_widget_image Maandag-Vrijdag 09:00 - 18:00 Zaterdag: 10:00 to 14:00 icon_widget_image KVK 83820981 icon_widget_image +31 6 38737625 icon_widget_image info@kozanklussenbedrijf.nl
klussenbedrijf beste kwaliteit
  /  Tegelwerk

Tegelwerk

Op zoek naar tegelwerk voor uw keuken, badkamer of toilet? Naast stucwerk leveren wij ook kwalitatief hoogwaardig tegelwerk.

Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken, trends en ontwikkelingen om zo de perfecte eigen sfeer voor u te creëren.

Met vakbekwame tegelzetters en jarenlange ervaring kunnen wij elk soort tegelwerk aan. Of het nu gaat om het betegelen van uw badkamer, het betegelen van de toilet of het betegelen van uw keuken.

We werken met uiterste precisie en leggen de tegels dan ook precies en secuur. Voor zowel grote projecten als particulier werken wij als tegelzetbedrijf.

Vraag bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan voor al uw tegelwerk.

tegelwerk-badkamer-betegelen-850x531
badkamer-tegelwerk

Betegelen Badkamer

Wilt u uw badkamer laten betegelen?  Het tegelwerk in de badkamer bepaalt grotendeels de sfeer in deze ruimte. Professioneel tegelwerk zorgt voor een bijzondere uitstraling. Wij zijn op de hoogte van diverse tegeltrends en kunnen u hierin adviseren.

Moeite met het kiezen van badkamertegels? Enkele tips om rekening mee te houden bij het kiezen van de voor u geschikte badkamertegels:

  • Krassen zijn minder snel te zien bij matte en lichte tegels
  • Bij donkere tegels zie je minder snel dat het vies is
  • Bij tegels waar water wordt gebruikt kunt u het beste anti-slip of ruwe vloertegels gebruiken

Het betegelen van een vloer of wand lijkt eenvoudig. Voor het beste resultaat kunt u dit laten doen door ons als professionele tegelzetter.

Door onze jarenlange ervaring met het betegelen van meerdere soorten badkamers leveren wij 100% kwaliteit, snel en schoon met garantie. Ons vakwerk heeft nog nooit een klant teleurgesteld!

Keuken betegelen

Uw keuken laten betegelen door een professionele tegelzetter? Als vakspecialist kunnen wij alle soorten keukens betegelen.

Vaak worden keukens tot een bepaalde hoogte betegeld om zo spetters van het koken makkelijk schoon te maken. Tegels in de keuken voorkomt dat de muur of vloer niet permanent beschadigd wordt.

Daarnaast is tegelwerk in de keuken een essentieel onderdeel van de afwerking.

Tegels voor de keuken zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten van keramische tegels tot aan natuursteen en meer. Wij kunnen u hierin advies geven met de voor u gewenste uitstraling.

Voor hoogstaand tegelwerk met garantie neem gerust contact met ons voor een directe prijsopgave.

tegelwerkzaamheden

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Recente Klussen

Chat openen