Contact informatie

Voor al uw vragen kunt u ons het beste bellen of een e-mail sturen!

icon_widget_image Maandag-Vrijdag 09:00 - 18:00 Zaterdag: 10:00 to 14:00 icon_widget_image KVK 83820981 icon_widget_image +31 6 38737625 icon_widget_image info@kozanklussenbedrijf.nl
klussenbedrijf beste kwaliteit
  /  Schilderswerk

Schilderwerk

Is uw woning toe aan nieuw schilderwerk? Dit kan om verschillende redenen gewenst zijn. Bijvoorbeeld wanneer er in huis is gerookt, wanneer er sprake is van lichte beschadigingen, wanneer de huidige staat van de wanden, plafonds, plinten en kozijnen verslechterd is of wanneer u simpelweg toe bent aan een nieuwe kleur. Redenen genoeg om na te denken over schilderwerk. Wanneer u ervoor kiest om dit professioneel te laten doen, profiteert u van het gemak, gegarandeerde kwaliteit, A-merk producten en een getrainde hand. Tevens bieden wij u garantie op al het schilderwerk van Kozan Klussenbedrijf.

schilderwerk

Professioneel schilderwerk

Kozan Klussenbedrijf levert u een totaal product op het gebied van schilderwerk. Of u nou kiest voor schilderen, sauzen, of spuiten, wij staan voor u klaar. Tevens kunnen we beschadigingen repareren en wegwerken zodat deze uw woning niet meer ontsieren. Al ons schilderwerk kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Wanneer u uw muren laat doen door ons kunnen we indien gewenst ook gelijk de kozijnen bijwerken, zowel binnen als buiten, en die vervelende veeg die maar niet weg gaat op de muur van de hal wegwerken. Zodoende kunt u bij ons terecht voor een hoogwaardig compleet totaal product op het gebied van schilderwerk.

Uw woning schilderen

We maken voor ons schilderwerk uitsluitend gebruik van producten van kwalitatief goede A-merken waaronder Sigma, Sikkens en Trimetal. Bovendien gebruiken we geavanceerde en professionele apparatuur, die ervoor zorgt dat wij stofvrij, snel en nauwkeurig te werk kunnen gaan. Profiteer van het gemak van uw schilderwerk uit handen geven en kies voor de kwaliteit van Kozan Klussenbedrijf.

woning-schilderen

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 
Chat openen