Contact informatie

Voor al uw vragen kunt u ons het beste bellen of een e-mail sturen!

icon_widget_image Maandag-Vrijdag 09:00 - 18:00 Zaterdag: 10:00 to 14:00 icon_widget_image KVK 83820981 icon_widget_image +31 6 38737625 icon_widget_image info@kozanklussenbedrijf.nl
klussenbedrijf beste kwaliteit
  /  Diensten

diensten

onze diensten

Stucwerk is een laag pleister, die op een binnen- of buitenmuur, een plafond of gewelf is aangebracht en daarna, al dan niet met behulp van sjablonen, op een kunstzinnige manier is bewerkt tot een decoratief geheel. Veel gebruikte vormen van stucwerk zijn sierlijsten, rozetten en pilasters.

Schilderen is het vak uitgeoefend door een schilder waarbij op een daartoe te beschermen oppervlak een verf wordt aangebracht, meestal in een bepaalde vooraf specifiek gekozen kleur. Schilderen bestaat al sinds de mens in zijn woonomgeving aanpassingen verzorgt zodat het wonen voor hem aangenamer is.

Net als met ons timmerwerk bieden wij u in onze dienstverlening ook de mogelijkheid voor een brede uitvoering aan onderhoudswerkzaamheden, aangezien deze twee vaak niet los gezien kunnen worden. Door gebruik te maken van kwalitatieve materialen en onze vakkundigheid kunnen wij u een totaalpakket aanbieden op het gebied van timmer- en onderhoudswerkzaamheden. Een dienstverlening die een directe bijdrage levert als het gaat om uw woningwaarde en het plezier wat u hieraan mag beleven.

Op zoek naar tegelwerk voor uw keuken, badkamer of toilet? Naast stucwerk leveren wij ook kwalitatief hoogwaardig tegelwerk. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken, trends en ontwikkelingen om zo de perfecte eigen sfeer voor u te creëren. Vraag bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aan voor al uw tegelwerk.

Chat openen